Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Μικτή Χορωδία Eνηλίκων PDF Εκτύπωση

Μικτή Χορωδία Ενηλίκων

Η μικτή χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Βέροιας επανασυστάθηκε το Σεπτέμβριο του 2003 με μαέστρο την κ. Δήμητρα Ζησέκα, χάρη στην αγάπη του κόσμου της Βέροιας για την χορωδιακή μουσική. Αριθμεί 60 μέλη, λάτρεις της χορωδιακής τέχνης. Στόχος της χορωδίας είναι η αναδειξη της χορωδιακής τέχνης και η παρουσίαση στο κοινό του ελληνικού και ξένου χορωδιακού ρεπερτορίου.

Οι πρώτες της εμφανίσεις  πραγματοποιήθηκαν με την ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας. Έκτοτε συμμετείχε σε πολλά χορωδιακά φεστιβάλ (Χαλκιδική, Γουμέννισα, Λιτόχωρο, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, στο 24ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ ΟΤΕ και αλλού), πραγματοποίησε αριθμό συναυλιών στη Βέροια και έχει συμμετέχει σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις του νομού Ημαθίας, ενώ έχει συμπράξει με πολλές ορχήστρες και σολίστ, στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλονίκη και στη Βέροια.

Το ρεπερτόριο της περιλαμβάνει έργα θρησκευτικά και κοσμικά,
Ελλήνων  και ξένων συνθετών όλων των εποχών.                                   

Στο πιάνο συνοδεύει η κ. Φωκά Βαλεντίνη.
Μαέστρος Δήμητρα Ζησέκα