Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Αγορά εισιτηρίων - Πληροφορίες

Αγορά εισιτηρίων από τη Γραμματεία της Κ.Ε.Π.Α

Χώρος Τεχνών
3ος όροφος
Δ/νση : Π.Μελά και Μπιζανίου

Μέρες και ώρες :
Δευ-Πα 8.00 – 15.00

Τηλ επικοινωνίας
23310 78100, 23310 78120

Χώρος Τεχνών PDF Εκτύπωση

Χώρος Τεχνών – Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Βέροιας

Ο Χώρος Τεχνών εγκαινιάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα τον Οκτώβρη του 1999. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δίπλα στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Διαθέτει όλο τον αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να φιλοξενήσει άριστα πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνέδρια και εκθέσεις.

Εκτός από την άρτια μελετημένη σκηνή -με δυνατότητα αυτόματης αλλαγής σταθερών σκηνικών, πλήρες ηχητικό σύστημα, συστήματα εφφέ και πολλές άλλες δυνατότητες που το καθιστούν ξεχωριστό, υπάρχουν επιπλέον βοηθητικοί χώροι, φουαγιέ, καμαρίνια, γραφειακοί χώροι και χώροι στάθμευσης.


Υποδομές
Αίθουσα θεάτρου:Η διάταξη της βασικής αίθουσας έγινε σε τρία επίπεδα: κυρίως πλατεία, υπερυψωμένη πλατεία και εξώστης, συνολικής χωρητικότητας  600 θέσεων με εξαιρετική ορατότητα και ακουστική, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την ουσία.

Μεταφραστικό κέντρο AUDILET με δυνατότητα χρήσης 12 γλωσσών εκ των οποίων οι 4 είναι έτοιμες προς χρήση.

40 ακουστικά.

Προεδρείο με 7 ομιλητές.

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας του προεδρείου με τους μεταφραστές και οπτική επαφή μέσω σύνδεσης εικόνας.

Δυνατότητα ηχογράφησης και μαγνητοσκόπησης των εκδηλώσεων επαγγελματικού επιπέδου. BETAGAMSP, VHS, S-VHS, DVD, CD.

Κινηματογραφική μηχανή cinemeccanika Zenith X4000H, που εξασφαλίζει συνθήκες προβολής σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές SMPTE  και  THX.

Η μηχανή προβάλλει σε ειδική οθόνη sunny screen high Grain, η οποία είναι αναρτημένη επί ηλεκτρικού μετακινούμενου πλαισίου 10m x 4,30m.

Το σύστημα συμπληρώνεται με επεξεργαστή της Dolby Labratories και ηχεία τοποθετημένα έτσι, ώστε να αναπαράγεται ήχος  Dolby sh.

Βιντεοπροβολέας  CHRISTIE vivid green 4000 LUMEN.

Βιντεοπροβολέας  SONY BRAVIA HDMI VPL – AWIS

Δύο μηχανές προβολής slite’s.

Δύο διαφανοσκόπια.