Βέροια Εύηχη Πόλη 2022

Εκπαιδευτικά Τμήματα 2022-2023

 

Αγορά εισιτηρίων - Πληροφορίες

Αγορά εισιτηρίων από τη Γραμματεία της Κ.Ε.Π.Α

Χώρος Τεχνών
3ος όροφος
Δ/νση : Π.Μελά και Μπιζανίου

Μέρες και ώρες :
Δευ-Πα 8.00 – 15.00

Τηλ επικοινωνίας
23310 78100

ΟΠΕΡΑ

Η όπερα είναι ίσως η κορυφαία των τεχνών. Η δυνατότητα όμως να παρακολουθήσει κάποιος μια παράσταση όπερας είναι σχετικά μικρή. Ειδικότερα μια περιφερειακή πόλη εκτός από το πολύ υψηλό κόστος της φιλοξενίας μιας παράτασης,έχει να αντιμετωπίσει και την ύπαρξη ενός χώρου ικανού να τη φιλοξενήσει.

Έτσι η πόλη μας μπορεί να θεωρείται από τις «τυχερές» πόλεις. Ο χώρος τεχνών είναι ένας χώρος «ικανός» να φιλοξενήσει μια παράσταση όπερας, ενώ οι δυνατότητες της ΚΕΠΑ να ανταποκριθεί στο κόστος μιας παράστασης, προσέφεραν ήδη τη δυνατότητα στην πόλη να χαρεί μιας σειρά μοναδικών παραστάσεων όπερας.

Και το κοινό ανταποκρίθηκε με ένα πρωτοφανές ενδιαφέρον, αποδεικνύοντας ότι η πόλη αγαπά το λυρικό θέατρο.

Έτσι η ΚΕΠΑ θα συνεχίσει να υποστηρίζει την όπερα, ενώ στα μακρυνά της όνειρα είναι και η παραγωγή μιας όπερας στην πόλη μας.
Όνειρο ; Ίσως. Όμως πάνω στα όνειρα δε στήθηκαν όλα αυτά ;

''La Traviata'' του Verdi Απρίλιος 2008. Χώρος Τεχνών. Παραγωγή : Οπερα Θεσσαλονίκης

''La Boheme'' του Puccini. Φεβρουάριος 2009. Χώρος Τεχνών. Παραγωγή : Οπερα Θεσσαλονίκης«ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη PDF Εκτύπωση

Στο Χώρο Τεχνών Δήμου ΒέροιαςΗ Όπερα Θεσσαλονίκης και η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας  παρουσιάζουν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ώρα 8μ.μ,  στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας την οπερέτα  «Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη.

Περισσότερα...