Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2020-2021

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Φλαμένκο από τους Caja Secreta PDF Εκτύπωση

cajasecretasmlΝότες Δροσιάς  τον καυτό Αύγουστο

Τετάρτη 17 Αυγούστου , πάρκο Αγ.Αναργύρων , 9.30μ.μ     

Οι Caja Secreta είναι ένα μουσικοχορευτικό σχήμα το οποίο αντλεί τη θεματολογία του από την τέχνη του flamenco. Έχουν παρουσία στην καλλιτεχνική ζωή της Θεσσαλονίκης από το 2005 με σημαντικές εμφανίσεις σε  φεστιβάλ, θέατρα, μουσικές σκηνές της Ελλάδας, ηχογραφήσεις και παρουσιάσεις για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Το πρόγραμμα των Caja Secreta αποτελείται από πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις και χορογραφίες που αναδεικνύουν το νέο, σύγχρονο στυλ Nuevo flamenco .
Οι εμφανίσεις του σχήματος πραγματοποιούν αυτό που επιζητά να βιώσει εναγωνίως ο μουσικός και ο ακροατής. Ένα ταξίδι στον κόσμο της flamenco μουσικής, οι ρυθμοί της οποίας θα παρασέρνουν πάντοτε  όποιον αφήνεται στην ένταση της flamenco στιγμής.
Οι Caja Secreta αποτελούνται από τους:
Νάτση Θωμά – κιθάρα
Ξανθόπουλο Γιώργο – κρουστά
Κοκόρια Λυδία- φλάουτο
Σπυρόπουλο Παύλο- κοντραμπάσσο
Μπένου Νιόβη - χορό

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ