Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2020-2021

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Αγορά εισιτηρίων - Πληροφορίες

Αγορά εισιτηρίων από τη Γραμματεία της Κ.Ε.Π.Α

Χώρος Τεχνών
3ος όροφος
Δ/νση : Π.Μελά και Μπιζανίου

Μέρες και ώρες :
Δευ-Πα 8.00 – 15.00

Τηλ επικοινωνίας
23310 78100, 23310 78120

συναυλία έντεχνου- λαϊκού – παραδοσιακού τραγουδιού με τη φωνή της ΑΡΕΤΗΣ ΚΕΤΙΜΕ PDF Εκτύπωση

Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας  - Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας

με τη φωνή της ΑΡΕΤΗΣ  ΚΕΤΙΜΕ
συναυλία έντεχνου- λαϊκού – παραδοσιακού τραγουδιού

Και φέτος η Αρετή Κετιμέ  κάνει βόλτα στην Ελλάδα με μια  παρέα   καταξιωμένων μουσικών και μας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή συναυλία, γεμάτη από τα ηχοχρώματα της αστείρευτης μουσικής μας παράδοσης.

Σκοπός της  μουσικής αυτής  παράστασης είναι τα τραγούδια και τα ορχηστρικά θέματα που θα ακουστούν από τον ευρύτερο ελληνικό αλλά και το  βαλκανικό και το μεσογειακό χώρο, να  πετύχουν την  απελευθέρωση  τόσο των μουσικών όσο και των ακροατών από μουσικές διαχωριστικές γραμμές και στεγανά παραδοσιακά ή αντιπαραδοσιακά, επιδιώκοντας πάντα την συμμετοχή , τη συγκίνηση και την απόλυτη  γοητεία της Μουσικής.

Η Αρετή Κετιμέ, το κορίτσι με την εκπληκτική φωνή που παίζει μαγικά σαντούρι, γεννήθηκε στην Αθήνα και στα έξη της χρόνια ξεκίνησε μαθήματα σαντουριού με δάσκαλο τον σπουδαίο Αριστείδη Μόσχο. Αμέσως εντυπωσίασε με τις ικανότητές της όσους την άκουσαν, αποκτώντας γρήγορα τον «εύκολο» τίτλο του παιδιού-θαύματος. Έκτοτε η Αρετή Κετιμέ συνεχίζει να προσεγγίζει με σοβαρότητα και ήθος τη μουσική μας παράδοση, ανανεώνοντάς την με τις δισκογραφικές και συναυλιακές επιλογές της.

Αυτό το χειμώνα η Αρετή Κετιμέ και μετά από μια μεγάλη και πετυχημένη περιοδεία σε Ελλάδα –Κύπρο-Τουρκία, με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών προτείνει μία ειλικρινή, μαγική, πρωτοποριακή μουσική παράσταση, ταυτόχρονα έντεχνη  αλλά και βαθειά λαϊκή, που εγγυάται μια αξέχαστη μουσική εμπειρία!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 , 9μ.μ Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Είσοδος : 12 & 10 ΕΥΡΩ μαθητών,φοιτητών,ΑμΕΑ .
Προπώληση ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ