Εκπαιδευτικά Τμήματα 2023-2024

 

Βέροια Εύηχη Πόλη 2022

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

 

 

Η ΚΕΠΑ - Μια Παρουσία PDF Εκτύπωση

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας (ΚΕΠΑ), είναι ο κύριος φορέας σχεδιασμού και υλοποίησης της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου.

Ο Χώρος Τεχνών, η Αντωνιάδεια Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, η Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου», το λαογραφικό μουσείο «Σαράφογλου», το ωδείο, η σχολή χορού, τα  εικαστικά εργαστήρια, αποτελούν τα ζωντανά εργαστήρια, τους χώρους όπου καθημερινά υπηρετείται, ενσαρκώνεται και διαφυλάσσεται η πολιτιστική δημιουργία, έκφραση και μνήμη.
|
Ταυτόχρονα όλα αυτά καταδεικνύουν την ευρύτητα των δράσεων, του μεγέθους και του ρόλου που καλείται η ΚΕΠΑ να διαδραματίσει. Πιστεύουμε ότι κάθε πολίτης μπορεί ανάμεσα στην πληθώρα των επιλογών που αυτή του προσφέρει, να εντοπίσει το δικό του σημείο αναφοράς.  

Από το 1989 που πρωτοξεκίνησε η ΚΕΠΑ - τότε ως ΔΕΤΟΠΟΚΑ – έχουν περάσει πολλά χρόνια, έχει διανυθεί πολύς δρόμος. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του κοινού αλλά και της πόλης.
Ελπίζουμε η τελική αίσθηση που αποπνέει η παρουσία μας να είναι θετική, παρόλα τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Για εμάς αυτή θα είναι και η δικαίωσή των προσπαθειών μας.