Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2020-2021

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Τρεις εποχές, δύο όργανα, μία φόρμα PDF Εκτύπωσηη εξέλιξη της σονάτας αποτυπώνεται σε συναυλία Μουσικής Δωματίου

Οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου  Γιάννης Στέφανος Βλάχος (βιολί) και Πόπη Φιρτινίδου (πιάνο) στη δεύτερη συνεργασία τους παρουσιάζουν τρεις σονάτες, χαρακτηριστικές του ύφους της εποχής κατά την οποία γράφτηκε η κάθε μία. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία σονάτα Μπαρόκ (Χέντελ), μία κλασική σονάτα (Μπετόβεν) και μία ρομαντική σονάτα (Γκριγκ). Τα έργα που επελέγησαν από τους δύο μουσικούς, συνοδεύουν το κοινό σε μία βόλτα, που από την κομψότητα του 17ου αιώνα , περνάει στην αυστηρότητα του 18ου αιώνα και καταλήγει στην εκφραστικότητα του 19ου αιώνα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου , ώρα 8.30μ.μ στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με γενική είσοδο 8€. Πληροφορίες προπώλησης εισιτηρίων και κρατήσεις θέσεων στο τηλ 2331078100(Γραμματεία Χώρου Τεχνών).