Εκπαιδευτικά Τμήματα 2023-2024

 

Βέροια Εύηχη Πόλη 2022

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

 

 

Jazz piano trio PDF ΕκτύπωσηΤο TRIO με συνθέσεις του Νίκου Αναδολή και επιλεγμένες διασκευές jazz standards έπαιξε στο 10ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ JAZZ του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ‘ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ’ 2010 και στο
JAZZ EUROPEEN FESTIVAL του Μαρόκου JAZZ AU CHELLAH 2010 αποσπώντας εξαίρετες κριτικές. Στη Βέροια θα εμφανιστεί για μία και μοναδική συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, ώρα 8.30το βράδυ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
Ο Νίκος Αναδολής άρχισε να παίζει πιάνο και να αυτοσχεδιάζει στην ηλικία των τεσσάρων χρόνων.
Το 2004 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κλασική μουσική, στον ελληνικό διαγωνισμό πιάνου ‘ΦΊΛΩΝ’ και τρίτο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ‘Konzerteum’ το 2005.
Το 2008 του απονεμήθηκε η Προεδρική Υποτροφία του μουσικού πανεπιστημίου Berklee College of Music στη Βοστόνη (Η.Π.Α.)
όπου σπουδάζει πιάνο, ενορχήστρωση και διεύθυνση.
Πήρε το πρώτο βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό jazz piano Martial Solal στο Παρίσι το 2010.
Μόνος του ή με τρίο έχει παρουσιάσει διασκευές, συνθέσεις του και στάνταρ της jazz .

Ο Σωτήρης Αναδολής είναι αυτοδίδακτος στα ντραμς. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια της jazz με μουσικούς όπως : Lenny White, Peter Erskine, Dave Weckl. Ήταν μέλος σε πολλά jazz και rock γκρουπ ( A PRIORI ), ‘69’, Giotis Kiourtsoglou – Vaso Dimitriou και με το υιό του Νίκο Αναδολή.

Ο Δημήτρης Γουμπερίτσης σπούδασε κόντρα μπάσο στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών και στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Έπαιξε με πολλά συγκροτήματα ( A PRIORI, Ala Carte, Παύλος Combo, TRS,  Sasa papalambrou & Dimitris Goumberitsis DUO κ.α.) και συμμετείχε σε πολλές ηχογραφήσεις και συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.