Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2020-2021

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

νότες δροσιάς στην Εληά από την Κ.Ε.Π.Α και τους Terra Gloria PDF Εκτύπωση

Με τη διοργάνωση μικρών μουσικών συναυλιών στην πλατεία Εληάς, η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης επιθυμεί να χαρίσει νότες δροσιάς στους πολίτες,  αυτό το καλοκαίρι.
Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουλίου 2010, ώρα 9.30μ.μ. ,στην οποία θα συμμετέχει το ροκ συγκρότημα «Terra Gloria».Το σχήμα θα παρουσιάσει  κομμάτια από την ελληνική ροκ διαδρομή καθώς και την ξένη, περιλαμβάνοντας μουσική από την δεκαετία του '80 έως και σήμερα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη


Βιογραφικό σημείωμα των  Terra Gloria
"Οι Terra Gloria ξεκίνησαν το 1998, παίζοντας διασκευές ξένης και ελληνικής ροκ μουσικής. Η τωρινή σύνθεση του συγκροτήματος, κρατάει ένα  
χρόνο με αρκετές εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές κυρίως της Αθήνας, συνεχίζοντας το ταξίδι τους στις ξένες και ελληνικές μελωδίες,
έχοντας ήδη αρχίσει τα πρώτα τους βήματα  στο ελληνικό στερέωμα, με δικά τους κομμάτια."Κιθάρα: Γιάννης Μπαλαμπάνος
Ντραμς: Γρηγόρης Σταυρόπουλος
Μπάσο: Φίλιππος Σερέφογλου
Πλήκτρα: Μάκης Καραχούτης
Φωνητικά/Κιθάρα: Παναγιώτης Γιαννής
Φωνητικά: Ρένα Παπαγεωργίου