Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Θέατρο άλσους Μ.Μερκούρη PDF Εκτύπωση

Λίγο έξω από το κέντρο της Βέροιας, στο άλσος Παπάγου, ανάμεσα στα πυκνά πεύκα του λόφου, βρίσκεται το ανοιχτό αμφιθέατρο «Μελίνα Μερκούρη». 

Χτίστηκε την δεκαετία του 1980 από το Δήμο Βέροιας και  διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές: ευρύχωρα καμαρίνια, αίθουσα υποδοχής – εκθέσεων, κυλικείο, 1700 θέσεις για το κοινό και χώρο για ελεύθερη στάθμευση. 

Στο θερινό θέατρο  έχουν φιλοξενηθεί πολλές θεατρικές παραγωγές, συναυλίες, όπερες, εκθέσεις και παραστάσεις χορού – χοροθεάτρων, οι οποίες  σε συνδυασμό με τις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές  έχουν αφήσει υπέροχες αναμνήσεις τόσο στους καλλιτέχνες όσο και στο κοινό που τις παρακολούθησε.   Αξίζει να αναφερθεί ότι  στο ανοιχτό αμφιθέατρο άλσους «Μ. Μερκούρη» λάμβανε χώρα  από το 1991 έως το 2003 η πανελλήνια συνάντηση των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων όλης της χώρας.