Εκπαιδευτικά Τμήματα 2023-2024

 

Βέροια Εύηχη Πόλη 2022

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

 

 

ANIMA CORDA “χορδές με ψυχή” στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από την Κ.Ε.Π.Α και το Δημοτικό Ωδείο PDF Εκτύπωση

Πρόκειται για σύμπραξη επί σκηνής  του δημιουργικού κιθαριστικού ντουέτου AnimaCorda με την εξαιρετική φωνή της Άννας Λινάρδου και τέσσερεις ακόμα μουσικούς σε ένα πρόγραμμα με μεγάλη ποικιλία που θα ικανοποιήσει κάθε ακροατή.
Οι AnimaCorda στο πρόγραμμά τους παρουσιάζουν συνθέσεις από τα δύο τους CD, καινούργια τραγούδια απ’ τη νέα δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζουν αλλά και τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο. Η μουσικότητα και το συναίσθημα βρίσκουν το δρόμο τους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ο ακροατής αισθάνεται ότι η ποιοτική μουσική δεν διακρίνεται σε είδη. Το πρόγραμμα αποτελούμενο από ορχηστρικά κομμάτια βασισμένα στις δύο κιθάρες και τραγούδια είναι ιδανικό για να κάνει την σύζευξη του κοινού της κιθάρας με τον απλό ακροατή .
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 11 Απριλίου, ώρα 8.30μ.μ στην  Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Τρίτη 6 Απριλίου(Χώρος Τεχνών, Π.Μελά & Μπιζανίου 3ος όροφος) Πληροφορίες 2331078100,2331078120

Πρόγραμμα
Day off (AnimaCorda - ορχηστρικό)
Βαθιά άγρια θάλασσα (AnimaCorda)
O pastor (Madredeus - Πορτογαλικό Fado)
Cancao do mar (Dulce Pontes - Πορτογαλικό Fado)
Querer (Rene Dupere - Tango)
Je suis mallade (Lara Fabian)
Liego con tres heridas (Joan Baez)
Τρίτο στεφάνι (Κραουνάκης)
Πόσο σ' αγαπώ (Κραουνάκης)
Στερεότυπα (Γαλάνη)
Μην τον ρωτάς τον ουρανό (Χατζιδάκις)
Dedication (Χατζιδάκις)
Χρώματα κι αρώματα (Μαρκόπουλος)
Πέρα από την θάλασσα (Μαρκόπουλος)
Όμορφη πόλη (Θεοδωράκης)

και άλλα πολλά...


AnimaCorda.............. χορδές με ψυχή.

Ένα εκρηκτικό μουσικό μείγμα με γερές δόσεις κινηματογραφικής, τζαζ, λάτιν, τάνγκο, έντεχνου τραγουδιού και βέβαια κλασικής μουσικής, από την οποία προέρχονται οι δύο κιθαριστές και δημιουργοί Γιώργος Μπεχλιβάνογλου και Μιχάλης Μπρούζος με καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2002 που ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους, έχουν δώσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, την Γερμανία και την Ισπανία, όπως και σε διεθνή φεστιβάλ.

Το 2006 εξέδωσαν τον πρώτο τους προσωπικό δίσκο με τον ομώνυμο τίτλο "Animacorda" από την δισκογραφική εταιρεία "Soulincident”. Ακροβατώντας μεταξύ της κλασικής, της latin-jazz και της κινηματογραφικής μουσικής το αποτέλεσμα κερδίζει τις θετικές κριτικές του τύπου. Στις αρχές του 2008 από την δισκογραφική εταιρεία EMI εκδόθηκε ο δεύτερος δίσκος τους με τίτλο “Lost & Found” στον οποίο συμμετέχουν δύο εξαιρετικοί τραγουδιστές, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Χρήστος Θηβαίος.


Παρασκευή 11 Απριλίου 2010
Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Πληρ 2331078100

Αφεθείτε σ’ αυτό το απολαυστικό ταξίδι στις μουσικές του κόσμου που μας προσκαλούν οι AnimaCorda με όχημα...τις δύο κιθάρες τους φυσικά!