Εκπαιδευτικά Τμήματα 2023-2024

 

Βέροια Εύηχη Πόλη 2022

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

 

 

«Εκείνος κ εκείνος» Κ.Ε. ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ PDF Εκτύπωση

Παρασκευή 8 Ιουλίου , 9.00 μ.μ

ekeinosΤο ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι σε περιοδεία, το κλασικό έργο του Κώστα Μουρσελά «Εκείνος κι εκείνος». Ένα έργο που έμεινε στη μνήμη όλων μας από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά πριν από κάποιες δεκαετίες και που παρουσιάζεται στο θέατρο για πρώτη φορά.

Το έργο αναφέρεται στον Λουκά και στον Σόλωνα, δύο παρείσακτους της ζωής, που βλέπουν, παρατηρούν και σχολιάζουν. Πορεύονται μόνοι τους σ’ έναν κόσμο ακατανόητο, τον κόσμο της καθημερινής ζωής. Με ανατρεπτικό χιούμορ και σπινθηροβόλο πνεύμα, ο Λουκάς και ο Σόλων αποκαλύπτουν τον κόσμο που ο κάθε απλός άνθρωπος βιώνει στην καθημερινότητα του, απογυμνώνουν κατεστημένες αντιλήψεις και απομυθοποιούν την κοινωνία που μας περιβάλλει.

Τους δύο εμβληματικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Τάσος Χαλκιάς κι ο Πάνος Σκουρολιάκος. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Καραχισαρίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Αντώνη Χαλκιά.
Πιστεύουμε ότι το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι πολύ μεγάλο γι’ αυτό το έργο και για την παράσταση που ετοιμάζουμε. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να το εντάξετε στον καλοκαιρινό σας προγραμματισμό.

Τιμές εισιτηρίων : 20 € & 15€ φοιτητικό-μαθητικό
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ, τηλ 2331078100