Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Αγορά εισιτηρίων - Πληροφορίες

Αγορά εισιτηρίων από τη Γραμματεία της Κ.Ε.Π.Α

Χώρος Τεχνών
3ος όροφος
Δ/νση : Π.Μελά και Μπιζανίου

Μέρες και ώρες :
Δευ-Πα 8.00 – 15.00

Τηλ επικοινωνίας
23310 78100, 23310 78120

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ PDF Εκτύπωση
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας θα διεξαχθεί και φέτος από τις 30 Απριλίου μέχρι και τις 4 Μαΐου στη Βέροια, με την ευθύνη της ΚΕΠΑ.
 
Πέρα από τον καθαρά διαγωνιστικό του κομμάτι του Φεστιβάλ, όσοι αγαπούν την κλασική κιθάρα, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν με δωρεάν είσοδο, ορισμένες πολύ σημαντικές συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ και συγκεκριμένα:
 
• Rene Izquierdo: Ρεσιτάλ κιθάρας, Πέμπτη 2 Μαΐου, 21:00, στην Αντωνιάδειο Στέγη
 
• Marco Ramelli – Feliu Gasull – Duo Melis: σπονδυλωτό Ρεσιτάλ κιθάρας, Παρασκευή 3 Μαΐου, 20:00 στην Αντωνιάδειο Στέγη
 
• Τελική φάση του Διαγωνισμού Κοντσέρτου Κιθάρας, με τη σύμπραξη της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων-ΑΣΟΝ, Σάββατο 4 Μαΐου,20:00,στο Χώρο Τεχνών.
 
 Οι συμμετοχές στις διάφορες κατηγορίες του φεστιβάλ προέρχονται από τις ακόλουθες χώρες: Καναδάς, Ρωσία, Αγγλία, Ιαπωνία, Κροατία, Γαλλία και Ελλάδα. Ένας αριθμός από τους συμμετέχοντες προέρχεται από Μουσικές Ακαδημίες και Πανεπιστήμια της Ισπανίας, Σκωτίας, Αγγλίας, Καναδά και Γερμανίας.
 
                Οι προσκεκλημένοι σολίστ και καθηγητές που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ είναι οι ακόλουθοι:
 
• Dusan Bogdanovic (SRB/USA)Ντούσαν Μπογκντάνοβιτς (Σερβία/ΗΠΑ), συνθέτης και σολίστ κιθάρας, καθηγητής στο Κονσερβατόριο της Γενεύης.
• Rene Izquierdo (CUB/USA) Ρενέ Ισκιέρδο (Κούβα/ΗΠΑ), σολίστ κιθάρας, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.
• Feliu Gasull (ESP) Φελίου Γκαζούλ (Ισπανία),συνθέτης και σολίστ κιθάρας, καθηγητής στο Κονσερβατόριο  Λισέου της Βαρκελώνης.
• Marco Ramelli (ITL) Μάρκο Ραμέλι (Ιταλία), σολίστ κιθάρας, Kαλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Κιθάρας Μιλάνου.
• Duo Melis:Αλέξης Μουζουράκης (GR) (Ελλάδα) - Susana Prieto (ESP) Σουζάνα Πριέτο (Ισπανία) - Διεθνούς φήμης ντουέτο κιθάρας, καθηγητές στο Κονσερβατόριο του Στρασβούργου, μόνιμοι συνεργάτες του ΔΦΚΒ.