Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Αγορά εισιτηρίων - Πληροφορίες

Αγορά εισιτηρίων από τη Γραμματεία της Κ.Ε.Π.Α

Χώρος Τεχνών
3ος όροφος
Δ/νση : Π.Μελά και Μπιζανίου

Μέρες και ώρες :
Δευ-Πα 8.00 – 15.00

Τηλ επικοινωνίας
23310 78100, 23310 78120

Η ΚΕΠΑ - Μια Παρουσία PDF Εκτύπωση

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας (ΚΕΠΑ), είναι ο κύριος φορέας σχεδιασμού και υλοποίησης της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου.

Ο Χώρος Τεχνών, η Αντωνιάδεια Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, η Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου», το λαογραφικό μουσείο «Σαράφογλου», το ωδείο, η σχολή χορού, τα  εικαστικά εργαστήρια, αποτελούν τα ζωντανά εργαστήρια, τους χώρους όπου καθημερινά υπηρετείται, ενσαρκώνεται και διαφυλάσσεται η πολιτιστική δημιουργία, έκφραση και μνήμη.
|
Ταυτόχρονα όλα αυτά καταδεικνύουν την ευρύτητα των δράσεων, του μεγέθους και του ρόλου που καλείται η ΚΕΠΑ να διαδραματίσει. Πιστεύουμε ότι κάθε πολίτης μπορεί ανάμεσα στην πληθώρα των επιλογών που αυτή του προσφέρει, να εντοπίσει το δικό του σημείο αναφοράς.  

Από το 1989 που πρωτοξεκίνησε η ΚΕΠΑ - τότε ως ΔΕΤΟΠΟΚΑ – έχουν περάσει πολλά χρόνια, έχει διανυθεί πολύς δρόμος. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες του κοινού αλλά και της πόλης.
Ελπίζουμε η τελική αίσθηση που αποπνέει η παρουσία μας να είναι θετική, παρόλα τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Για εμάς αυτή θα είναι και η δικαίωσή των προσπαθειών μας.