Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Σχολή χορού PDF Εκτύπωση

Η Ερασιτεχνική Σχολή Χορού συστάθηκε το 1996 από τα προϋπάρχοντα τμήματα κλασικού χορού (1977). Κίνητρο αλλά και οδηγός της η αγάπη για το χορό - ένας διαφορετικός τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας. Οι μαθήτριες της σχολής μαθαίνουν να εναρμονίζουν την κίνηση του σώματος με τη μουσική, να καλλιεργούν την αίσθηση της ισορροπίας και δημιουργούν καλές συνήθειες για τη σωστή στάση του σώματος. Έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στις ετήσιες ανοιχτές παραστάσεις του τμήματος. Εκτός από τα μαθήματα, μπορούν να παρακολουθήσουν: σεμινάρια χορού από Έλληνες και ξένους καθηγητές, παραστάσεις επαγγελματικών ομάδων, προβολή videoκλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.
Παρέχει Βεβαιώσεις Σπουδών σε όλους τους μαθητές της.
Με πρωτοβουλία της Σχολής Χορού διοργανώθηκαν Συναντήσεις κλασικού και σύγχρονου χορού, με τη συμμετοχή Σχολών Χορού από άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

Προπαρασκευαστικό τμήμα Μπαλέτου  (4 - 7 ετών)
Μπαλέτου (8-12 ετών)
Σύγχρονου Χορού
(13-18 ετών και τμήματα ενηλίκων)
Προεπαγγελματικά, με προοπτική την εισαγωγή σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού στις οποίες εισάγονται κατόπιν εξετάσεων ενώπιον επιτροπής του Υπουργείου Πολιτισμού.
Λενικάκη Μαυρέτα

Hip - Hop & RnB
Από τον Σεπτέμβριο του 2007 ξεκίνησε η λειτουργία του τμήματος Hip - Hop & RnB, για όσους ενδιαφέρονται για έντονες και δυναμικές χορογραφίες. Χορός που εκφράζει τους σύγχρονους μουσικούς ρυθμούς, για μαθητές από 10 ετών,  εφήβους και ενηλίκους.