Εκπαιδευτικά Τμήματα 2023-2024

 

Βέροια Εύηχη Πόλη 2022

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

 

 

ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ PDF Εκτύπωση

Μελίνα Μποτέλλη - Θεατρικός –Μουσικός Μονόλογος 

«Δυο γυμνά άσπρα χέρια» σε κείμενο, σκηνοθεσία, φωτισμούς και ερμηνεία της ίδιας της Μελίνας Μποτέλλη, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023, στις 7 το απόγευμα, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Γενική Είσοδος: 10 ευρώ .

Μια διοργάνωση του Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης "Έρασμος", με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου) με την υποστήριξη της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.

Το έργο αυτό είναι ένας ύμνος στη Γυναίκα, τη Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής. Είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών. Είναι ο ύμνος στην αγάπη και την τρυφερότητα. Συγκλονίζει το κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο.

Η παράσταση αυτή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 και παρ’ όλα τα εμπόδια του covid-19, ταξίδεψε και θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα. Από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, από Δράμα έως Χανιά , από Ηράκλειο έως Σέρρες, από Μονεμβασιά έως Αμύνταιο, από Κέρκυρα έως Ορεστιάδα, από Γρεβενά έως Κομοτηνή, από Βόλο μέχρι Αγρίνιο και Καβάλα. Από πρωτεύουσα, συμπρωτεύουσα και πρωτεύουσες νομών, έως μικρές ακριτικές πόλεις της Πατρίδας μας.

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια Μελίνα Μποτέλλη, που συνέδεσε το όνομά της με μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές της επιτυχίες, έρχεται να αγγίξει τις ψυχές των θεατών Βέροιας.

Η ευαίσθητη Αρετή, στη σειρά «ΑΠΩΝ» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η δυναμική τσιγγάνα μάνα Αφροδίτη στους «ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» του Μανούσου Μανουσάκη και η εμβληματική Μάνα της Κρήτης, Ουρανία Σταματάκη, στη σειρά «ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ» του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη, αγκαλιάζει με τα «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ» το κοινό.

Η παράσταση είναι κατάλληλη και για παιδιά άνω των 6 ετών.