Βέροια Εύηχη Πόλη 2022

Εκπαιδευτικά Τμήματα 2022-2023

 

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

 

 

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ PDF Εκτύπωση
Γκαλά Μπαλέτου και Όπερας
 
Χώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας
 
Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ώρα 19.00
 
Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας φιλοξενεί το πιο ιστορικό Θέατρο της Πολωνίας και ένα από τα ιστορικότερα της Ευρώπης σε μια παράσταση με σπουδαίους χορευτές, μουσικούς και λυρικούς τραγουδιστές. Μια βραδιά μουσικοχορευτικής πανδαισίας για να μας γνωρίσει με τον καλύτερο τρόπο με το μαγικό κόσμο του μπαλέτου και της όπερας της Βαρσοβίας.
Με έτος ίδρυσης το 1833 το σπουδαίο Θέατρο της Βαρσοβίας έχει δημιουργήσει μια θριαμβευτική παράδοση με εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην παραγωγή κλασικών έργων πολλών συνθετών και χορογράφων. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με διεθνείς προσωπικότητες αποτελώντας σημείο αναφοράς στον κόσμο του μπαλέτου και της όπερας.
Στην παράσταση της Βέροιας θα απολαύσουμε τους κορυφαίους χορευτές και μουσικούς της Πολωνίας, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα παντρεύει τα σημαντικότερα έργα του κλασικού μπαλέτου με τις διασημότερες όπερες. Η «Λίμνη των Κύκνων», το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», η «Ζιζέλ» και πολλά ακόμα θα εναλλάσσονται με την «Τραβιάτα», το «Τουραντότ», και το «Δον Κάρλος», ταξιδεύοντάς μας στις κορυφαίες στιγμές του μπαλέτου και της όπερας . 
 
Τιμές Εισιτηρίων: 20€, 15€ (παιδικό, φοιτητικό) 
 
Προπώληση εισιτηρίων
Χώρος Τεχνών: 2331078100
Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο: 2331024612