Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση

«ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ»

 

Η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο των παραστάσεων ‘Αλσος ’22 «Το καλοκαίρι αλλάζει» φιλοξενεί την παιδική παράσταση «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» στο θέατρο άλσους «Μελίνα Μερκούρη» την Κυριακή 24  Ιουλίου 2022, ώρα 9μ.μ .

Είναι ένα παραμύθι για τα παιδιά, που δια πλέκει αριστοτεχνικά τους σημαντικότερους ήρωες γνωστών παραμυθιών που συναντιούνται σε μία κοινή περιπέτεια και προσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ’ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους (να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη).

Ένα χαρούμενο ξεφάντωμα με τους αγαπημένους ήρωες των παραμυθιών στην ποιο ωραία περιπέτεια τους, προσπαθώντας να προβάλλουν μέσα από τη δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις, τη μουσική και τα τραγούδια, όλη εκείνη την ομορφιά των αισθημάτων που γεννάει ένα παραμύθι.

Το συγκεκριμένο έργο ενθουσιάζει τους μικρούς θεατές δίνοντας τους με των ποιο έξυπνο τρόπο μηνύματα για την αγάπη, την ειρήνη και τη φιλία.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

 

ΣΚΗΝΙΚΑ: Ελένη  Ζελίνου

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Τζένη Αρκούδη  

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ:  Νίκος  Λαμπρόπουλος

ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιώργος Γαβρόπουλος

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ζωή  Φωκά

ΗΧΟΣ/ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Γιώργος  Ζελίνης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος  Γρηγοριάδης

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Βασιλική Βλασσοπούλου

Γιώργος Γρηγοριάδης

Ευδοκία Μπούρα

Βαγγέλης Ξημεράκης

Νεκταρία Παναγιωτοπούλου

Πάτρικ Τοχουμίδης

 

Τιμή εισιτηρίου : 8€