Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ε.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ PDF Εκτύπωση

16 έφηβες μαθήτριες της Σχολής χορού της Κ.Ε.Π.Α. που συμμετείχαν στο διαγωνισμό VeriaDancecompetition2022, που πραγματοποιήθηκε στην Βέροια κέρδισαν δύο από τις υποτροφίες για μαθήματα χορού στο Λιβόρνο της Ιταλίας. Με  την στήριξη της  ΚΕΠΑ ταξίδεψαν εκεί από τις 3 έως τις 9 Ιουλίου, με συνοδούς τις δασκάλες τους Λενικάκη Μαυρέτα και Αβραμίδου Κάτια. Οι μαθητές επέστρεψαν πλουσιότεροι σε εικόνες, εμπειρίες και  νέα χορευτικά μονοπάτια .

 Στα πλαίσια της υποτροφίας τους παρακολούθησαν μαθήματα μιας εβδομάδας κλασικού, σύγχρονου χορού και χιπ χοπ με καταξιωμένους καθηγητές απ όλο τον κόσμο στη σχολή χορού AREADANZAστο Λιβόρνο της Ιταλίας. Εκτός από τα πολύωρα καθημερινά μαθήματα χορού οι μαθήτριες μαζί με τις συνοδούς του ταξιδιού είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και τις γειτονικές πόλεις Πίζα και Φλωρεντία μένοντας ενθουσιασμένες με την αρχιτεκτονική των πόλεων και την απαράμιλλη ομορφιά των τοπίων. Επιστρέφοντας οι βαλίτσες τους ήταν βαρύτερες όχι μόνο από ενθύμια του ταξιδιού, δώρα και εμπειρίες αλλά και μαθήματα ζωής. Συνοδός τους ήταν η ορθοπεδικός κ. Γκουλιοπούλου Ερατώ, η οποία συνέβαλε στην ασφάλεια του ταξιδιού.

Οι καθηγήτριες της Σχολής χορού ευχαριστούν την διοίκηση της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας και προσωπικά όλα τα μέλη του Δ.Σ, τον πρόεδρο της κ. Ρίζο Κωνσταντίνο, όπως και την διευθύντρια κ. Γρηγοριάδου Κατερίνα. Ιδιαίτερα ευχαριστούν τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνο.

Ευχαριστούν επίσης τους ντόπιους επιχειρηματίες και πολίτες, οι οποίοι συνέβαλαν οικονομικά ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι. Συγκεκριμένα, το ουζομεζεδοπωλείο Μαύρο Πρόβατο, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέος Αλιάκμον,  το ζαχαροπλαστείο ΣΑΡΑΪ, το κατάστημα αθλητικών ειδών SportMania,  τη δικηγόρο Δουκίδου Ιωάννα, το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης EasyEducation, Τη σχολή οδηγών του κ. Κοτίδη Βασίλειου,  την εταιρεία φύλαξης  T.S.S. Securityτου κ. Τσιφλίδη, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέος Απόλλων Κουλούρας και το κατάστημα εμπορίας και επισκευής ελαστικών Τσερκέζος.