Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Παιδική παράσταση «ΑΛΑΝΤΙΝ» PDF Εκτύπωση

Η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο των παραστάσεων ‘Αλσος ’22 «Το καλοκαίρι αλλάζει» φιλοξενεί την παιδική παράσταση «Αλαντίν» στο θέατρο άλσους «Μελίνα Μερκούρη» την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, ώρα 9μ.μ.

Λίγα λόγια για το παραμύθι

Ο Αλαντίν, ένας φτωχός και τίμιος νεαρός, ονειρεύεται να παντρευτεί την όμορφη Γιασμίν, πριγκίπισσα της Άγκραμπα. Ο βεζίρης του παλατιού, ο σατανικός Τζαφάρ, τον εκμεταλλεύεται για να μπορέσει να μπει στο σπήλαιο των θαυμάτων και να του φέρει ένα μαγικό λυχνάρι. Όταν όμως το λυχνάρι καταλήγει στα χέρια του Αλαντίν, του αποκαλύπτει ένα θεότρελο τζίνι που μπορεί να κάνει τρεις ευχές του πραγματικότητα. Πλέον ο Αλαντίν ή αλλιώς πρίγκιπας Αλή, ζητάει επίσημα το χέρι της πριγκίπισσας, όμως είναι δέσμιος των ψεμάτων του όπως και του Τζαφάρ που καταλαβαίνει ποιος είναι πραγματικά. 

 

Σκηνοθεσία: Δέσποινα Κους 

Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαδέρης Στέργιος 

Μουσική: Γιάννης Γιανναράκης 

Χορογραφίες: Δέσποινα Τσαχουρίδου 

Κουστούμια: Γαλήνη Ζουμπούλη 

Σκηνικά: I.ND.I.

Παραγωγή: A.D. Entertainment 

 

Παίζουν: Δέσποινα Τσαχουρίδου, Όλγα Μαρκούλη, Ελένη Χριστοφή, Γιάννης Γιανναράκης, Ελίζα Κιτσικίδου, Σωτήρης Χαρισόπουλος 

 

Γενική είσοδος: 7€

Ώρα έναρξης: 21:00

Τετάρτη 13 Ιουλίου2022