Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Νέα βράβευση μαθήτριας της σχολή χορού της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας PDF Εκτύπωση

Στις 10 και 11 Ιουνίου διεξήχθη το BalkanContemporaryandClassicFestivalστο θέατρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη. Ένα διαβαλκανικό φεστιβάλ χορού που διοργανώθηκε για πρώτη φορά  περιλαμβάνοντας σεμινάρια με καθηγητές χορού από το εξωτερικό καθώς και διαγωνισμό χορού με κριτές από Ρουμανία, Ιταλία και Ουγγαρία. Η σχολή χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας  συμμετείχε τόσο στα σεμινάρια όσο και στο διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ με τη μαθήτρια Μαρτίνου Μαρία.

Με τη χορογραφία Fragments της δασκάλας της Μαυρέτας Λενικάκη και σε ρόλο χορογράφου κατάφερε να αποσπάσει το Α΄ Βραβείο με την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία σύγχρονο ατομικό 13-15 ετών όπως επίσης και υποτροφία για δωρεάν συμμετοχή στο SibiuDanceCompetition 2022 στη Ρουμανία. 

Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας συγχαίρει την μαθήτρια της σχολής χορού και τους καθηγητές της.