Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ιστορία του βιβλίου» PDF Εκτύπωση

Συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την «Ιστορία του βιβλίου» από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη «Θ. Ζωγιοπούλου» της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος έχουν προσκληθεί  εκπαιδευτικοί και μαθητές της πόλης για μια επίσκεψη γνωριμίας με τους ανακαινισμένους χώρους της βιβλιοθήκης. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να  γνωρίσουν την ιστορία του βιβλίου από την προϊστορία μέχρι τα ηλεκτρονικά βιβλία (e-book) και τις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες. Ακολουθεί κατασκευή μικρού βιβλίου-σημειωματαρίου από τους μαθητές ως ενθύμηση της επίσκεψης τους.

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο της Δημοτικής βιβλιοθήκης στο 23310-24879 (Βούλα Κοτσάλου) καθημερινά από τις 8- 2 μ.μ

Το πρόγραμμα θα  διαρκέσει έως τις 15 Ιουνίου.

Σας περιμένουμε!