Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Σεμινάριο Πιάνου PDF Εκτύπωση

Το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας διοργανώνει σεμινάριο πιάνου με την διάσημη παιδαγωγό και σολίστ στο πιάνο Δόμνα Ευνουχίδου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, στο Χώρο Τεχνών, κατά τις ώρες 11-2 το πρωί και 5.30 -8:30 το απόγευμα και τις δύο μέρες .

Δεκτοί θα γίνουν μαθητές επιπέδου Μέσης και Ανωτέρας. Για τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας η συμμετοχή θα είναι δωρεάν ενώ για τους ακροατές εκτός ΔΩΒ το κόστος είναι 40€. Υποχρεωτική η εγγραφή έως το Σάββατο 21/5/2022 στον Χώρο Τεχνών.

Πληροφορίες 2331078105, 78100 

Η Δόμνα Ευνουχίδου αποφοίτησε από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (τάξη του Α.Κοντού) με άριστα παμψηφεί και πρώτο βραβείο. Πήρε δίπλωμα της EcoleNormaledeMusiqueστο Παρίσι, (τάξη της JeanneBlancard). Ήταν μαθήτρια του AldoCiccoliniαπό το 1968 ως το 1972 και τελείωσε τις σπουδές της στο ConservatoireNationalSuperieurdeMusiqueτου Παρισιού με πρώτο βραβείο στο πιάνο και την μουσική δωματίου.

ΜελέτησεεπίσηςμετονLudwig Hoffmann στηνMusikhochschule τουΜονάχουκαιτονLeonard Hokanson στηνMusikhochschule τηςΦραγκφούρτης. ΕργάστηκεσεσεμινάριακαικαλοκαιρινέςακαδημίεςμετουςMaurizio Pollini, Mstslav Rostropovich, Friedrich Wuhrer, Gyorgy Sebok, Leon Fleischer, Ilona Kabos καιτονStanislas Neuhaus.

Έχει εμφανιστεί ως σολίστ με όλες τις Ελληνικές ορχήστρες, με την Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης, την ορχήστρα Philarmoniaτου Λονδίνου, την Φιλαρμονική της Μαδρίτης, την Συμφωνική Ορχήστρα της Νοτιοδυτικής Γερμανίας, την φιλαρμονική του Thuringen, την ορχήστρα Pro-Musicaτης Οξφόρδης και την Φιλαρμονική της Κωνσταντινούπολης.

Συμμετείχε σαν σολίστ σε φεστιβάλ στην Ελλάδα (Αθηνών, Σαντορίνης, Σύμης, Πατρών, Ηρακλείου, Δημήτρια κ.α.) καθώς και στο εξωτερικό (Aix-en-Provence, Donaueschingen, Sion, Οχρίδας και Midem-Cannes). Στο Midem-Cannes, η Ευνουχίδου ήταν η μόνη εκπρόσωπος της FederationInternationaledesJeunessesMusicales, επιλεγμένη μετά από ακροάσεις πολλών υποψηφίων πιανιστών από 35 χώρες.

Η δισκογραφία της περιλαμβάνει όλα τα έργα για πιάνο του Γιάννη Κωνσταντινίδη, καθώς και έργα των Αιμιλίου Ριάδη, Μανώλη Καλομοίρη και MauriceRavel. Έχει επίσης ηχογραφήσει πολλά προγράμματα για την Ελληνική και διεθνή ραδιόφωνία και τηλεόραση. Το ρεπερτόριό της αποτελείται από 40 κοντσέρτα και μια μεγάλη επιλογή έργων για σόλο πιάνο, από τον Μπάχ μέχρι σήμερα.

Το 1998 ίδρυσε το Piandaemonium, ένα συγκρότημα δώδεκα πιανιστών σε έξι πιάνα.

Από το 2008 μέχρι το 2012 διευθύνει το Νομαρχιακό Ωδείο Φλώρινας, ένα Ωδείο με πάνω από 400 μαθητές. Είναι συχνά μέλος Ελληνικών και διεθνών κριτικών επιτροπών.