Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ PDF Εκτύπωση
Ο Σύλλογος  Μικρασιατών Ν.Ημαθίας και η ΚΕΠΑ Δημου Βέροιας σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Βέροιας σας προσκαλούν την Τετάρτη 13/4/22 και ώρα 20.00 μ.μ στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, στην Συναυλία Παραδοσιακής Μουσικής με τίτλο:......ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ...!! 
Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος  μας επ' ευκαιρία των 100 χρόνων 1922-2022 από την Γενοκτονία και το δράμα του ενάμιση εκατομ.προσφύγων από τις Αλησμόνητες Πατρίδες !!
Στην Συναυλία θα ακουστούν πολλά γνωστά αγαπημένα και άγνωστα τραγούδια από την ορχήστρα και την Χορωδία υπό την γενική διεύθυνση των καθηγητών   ΙΟΡΔΑΝΗ ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ ,που έχει την γενική διεύθυνση της εκδήλωσης, και των 
ΜΠΑΛΙΑΚΑ ΙΩΑΝΝΗ και  ΚΑΤΣΑΒΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ υπευθύνων ορχήστρας!!
▪Ελάτε να ζωντανέψουμε μέσα από τα τραγούδια ,τις κοσμοπολίτικες Βεγγέρες και τις βόλτες στην προκυμαία της Σμύρνης,  μέχρι τις συγκλονιστικές ημέρες από την Μικρασιατική  Καταστροφή  !!
Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για Covid 19 !
Είσοδος Ελεύθερη