Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις ΚΕΠΑ PDF Εκτύπωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Τα εκπαιδευτικά τμήματα της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πέντε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Μαθητές και καθηγητές είναι γεμάτοι ενθουσιασμό καθώς επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο, τη σκηνή, ύστερα από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν μαθητές από όλα τα τμήματα του Ωδείου όπως επίσης και μουσικά σύνολα του Ωδείου, το ορχηστρικό και το κιθαριστικό  σύνολο  Artguitaristas, η Σχολή Χορού, η Μεικτή Χορωδία και η Φιλαρμονική.
Συναυλίες στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μηνύματα, αγάπης, πολιτισμού, αλληλεγγύης, μηνύματα που τα έχουμε όλοι ανάγκη στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε.  
Ο διευθυντής του ΔΩΒ Πέτρος Ρίστας, η διευθύντρια της Σχολής Χορού Λενικάκη Μαυρέτα, ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Βαλάντης Κυριακίδης, η μαέστρος των Χορωδιών Δήμητρα Ζησέκα αλλά και όλοι οι καθηγητές και μαθητές της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας ετοίμασαν με μεγάλη χαρά το παρακάτω πρόγραμμα: 
 
Παρασκευή 17/12, 20:00 «Τα Χριστούγεννα των ποιητών» Συναυλία Χορωδίας Ενηλίκων 
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών 
Τρίτη 21/12, 19:00  Παρέλαση της Φιλαρμονικής στην πόλη σε συνεργασία με τη Σχολής Χορού 
Τρίτη 21/12 , 19:30 Ρεσιτάλ μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας  
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών 
Τετάρτη 22/12 , 18:30 «Χριστούγεννα μαζί» Συναυλία της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας σε συνεργασία με τη Σχολή Χορού  
Πλατεία Δημαρχείου 
Πέμπτη 23/12, 20:00 Μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας 
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών 
Τα τελευταία μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού επιτρέπουν την είσοδο σε κλειστούς συναυλιακούς χώρους μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες του τελευταίου τριμήνου . 
Για τις εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους κρατάμε αποστάσεις και φοράμε μάσκες.
Σας περιμένουμε για να ανάψουμε ξανά όλοι μαζί τη φλόγα της αισιοδοξίας για ένα χαρούμενο νέο έτος!