Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Οικονομικές διευθετήσεις από και προς την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας PDF Εκτύπωση
 
Πλησιάζοντας στο τέλος της εκπαιδευτικής χρονιάς και αφού μεσολάβησε το διάστημα αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊου, θα παρακαλούσαμε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας οφειλές και μέσω e-banking στο λογαριασμό της ΚΕΠΑ , IBANGR 1401715960006596115218435 ή στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6596115218435 ή με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική).
Διευκρινίζεται πως για τα μαθήματα που χάθηκαν, (δεν έγιναν διαδικτυακά ή δεν αναπληρώθηκαν δια ζώσης από 18/5/2020 και ως τις 24/6/2020) δεν θα καταβληθούν δίδακτρα. 
Όσοι εξόφλησαν τα δίδακτρα της φετινής χρονιάς έχουν τη δυνατότητα είτε να μεταφέρουν το αντίστοιχο ποσό στην επόμενη εκπαιδευτική χρονιά είτε να τους επιστραφεί με κατάθεση σε αριθμό λογαριασμού. 
Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Χώρου Τεχνών για τη διευθέτηση των οφειλών καθώς και για τον τρόπο επιστροφής των διδάκτρων της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας τ. 2331078100, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (εάν έχετε επιστρεφόμενα δίδακτρα σημειώστε ονοματεπώνυμο παιδιού, τμήμα, καθηγητή, τον αριθμό λογαριασμού και την τράπεζα ή την επιθυμία για τη μεταφορά του ποσού στο επόμενο εκπαιδευτικό έτος).  
Η ολοκλήρωση των οικονομικών αναπροσαρμογών θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες λόγω του όγκου της εργασίας και ελπίζουμε στην συνεργασία και την κατανόηση σας..