Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Εκπαιδευτικά Τμήματα PDF Εκτύπωση
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ 
 
Η ολοκληρωμένη πρόταση στην εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση 
 
Συνεχίζονται οι εγγραφές και επανεγγραφές στα τμήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας.  
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν το εκπαιδευτικό έτος 2019-2020 στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών είναι, το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας, η Σχολή Χορού, το τμήμα Λαογραφίας και τμήματα Εικαστικών.  
Στην ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας μπορείτε να απευθυνθείτε και για τα ακόλουθα τμήματα:   
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ: Τα μαθήματα στην Βέροια και στο Μακροχώρι, με μαέστρο τον Βαλάντη Κυριακίδη μπορούν να παρακολουθήσουν παιδιά από 8 χρονών 
Στο τμήμα της Παιδικής Χορωδίας μπορούν να ενταχθούν παιδιά από την 
ηλικία των 6 έως 12 ετών.  Τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο με μαέστρο τον Πέτρο Ρίστα.  
ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ: Μοντέρνας Χορωδίας 
Από τον Οκτώβριο 2019, δημιουργείται Μικτή Χορωδία μοντέρνου ρεπερτορίου. Το ρεπερτόριο της Χορωδίας θα είναι μεγάλο και θα εκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα ρευμάτων και εποχών. Από χορωδιακά έργα της Αναγέννησης, μέχρι γνωστά έργα μιούζικαλ και κινηματογραφικής μουσικής σε χορωδιακή επεξεργασία. Ακόμα, θα παρουσιαστούν γνωστά έργα της ελληνικής μουσικής.
Οι ενδιαφερόμενοι (10-20 ετών) μπορούν να έρθουν στην πρώτη συνάντηση της χορωδίας, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 20.30.  Θα υπάρξει ακρόαση των ενδιαφερόμενων χορωδών από τον μαέστρο της χορωδίας,  Θεόδωρο Γκουγκουσούδη.
 
 Τα παραπάνω τμήματα συμμετέχουν σε όλη τη διάρκεια του έτους, σε εκδηλώσεις  που διοργανώνει είτε η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας είτε άλλοι φορείς εκπροσωπώντας τον Δήμο Βέροιας. 
Η Γραμματεία λειτουργεί στο Χώρο Τεχνών, Μπιζανίου και Π. Μελά (3ος όροφος) και τηλεφωνικά μπορείτε να ενημερωθείτε στο τηλέφωνο 23310 78100 για όλα τα τμήματα που λειτουργούν στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.   Μέρες και ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00-3.00 και το απόγευμα 5.30-8.30. Το Σάββατο 9.00-2.00.