Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

«O ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΟΥΜΦ» PDF Εκτύπωση
Θέατρο Άλσους Βέροιας 
Κυριακή 22 Ιουλίου , 9.00μ.μ 
 
Τα Στρουμφάκιαπροσπαθούν να βρουν ένα μεγάλο θησαυρό και μ’ αυτόν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους (να σταματήσουν τους πολέμους, να προστατεύσουν τα ζώα και να κάνουν τη γη μας καταπράσινη). 
Παρά τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν από τον Δρακουμέλ και την Ψιψινέλφτάνουν στο στόχο τους και ανακαλύπτουν ότι ο Μεγαλύτερος Θησαυρός του Κόσμου είναι τα παιδιά. 
 
Το συγκεκριμένο έργο περνάει θετικά μηνύματα στα παιδιά με τους παραπάνω ήρωες,  σε μια εποχή δύσκολη για τις ανθρώπινες αξίες. 
Μέσα από τον κόσμο του παραμυθιού δίνετε η ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν αυτές τις αξίες όπως η αγάπη, η ελπίδα, η φιλία, η ειρήνη και να τις διαφυλάξουν. 
 
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:
 
ΣΚΗΝΙΚΑ: Ε. Ζελίνου
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ε. Λαμπρινού 
ΜΟΥΣΙΚΗ: Ν . Κοντούδη
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ε.  Λορέντη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γ. Γρηγοριάδης
 
ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:
 
Θανάσης Λιούνης,Σοφιάννα Γρηγοριάδου, Κρυσταλλία Κανάκη , Ναταλία Πελέκα , ΈλληΛορέντη , ΦωτινήΜποστανίτη και Βασίλης Λαμπριανίδης
 
Είσοδος 8€ και 10€πόρτα