Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Η διαχρονική λυρική τραγωδία «Νόρμα»του Β.Μπελλίνι στο Χώρο Τεχνών Δ.Βέροιας! PDF Εκτύπωση
Μετά την τεράστια επιτυχία τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με δύο sold out παραστάσεις, η  διαχρονική λυρική τραγωδία “Νόρμα” του Βιντσέντσο  Μπελλίνι, που εξακολουθεί να συναρπάζει, θα παρουσιαστεί στις 6 Μαρτίου και΄ωρα 7.00μ.μ  στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας. 
 
Λίγα λόγια για την παράσταση: Αποτελεί ένα από τα πιο μεγαλειώδη έργα του λυρικού ρεπερτορίου και έχει ιδιαίτερη σημασία για την ελληνική λυρική παράδοση, λόγω της διάσημης ενσάρκωσης του ομώνυμου ρόλου από τη Μαρία Κάλλας και την εκτέλεση της άριας "Casta Diva". Τώρα, έχοντας μια υψίφωνο του επιπέδου της Τζένης Δριβάλα, που έχει βαφτιστεί "η διάδοχος της Κάλλας" από το ιταλικό κοινό και τους κριτικούς, η εταιρεία Skull of Yorick Productions σε συνεργασία με το ΦΙΞ in art, ανεβάζει μία παράσταση εποχής που θα ταξιδέψει το κοινό πίσω, στις διαμάχες των αρχαίων Ρωμαίων με τους Γαλάτες. Κατά την πάγια τακτική της, η συγκεκριμένη εταιρεία επιλέγει, στον βαθμό που είναι εφικτό, συντελεστές από τη Βόρεια Ελλάδα, αναδεικνύοντας έτσι το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης και της χώρας.
 
Μουσική Διεύθυνση: Χρήστος Κτιστάκης
Σκηνοθεσία: Κασσάνδρα Δημοπούλου
Σκηνικά: ΦΙΞ in art
Σκηνογραφία: Γιώργος Λεπίδας
Κοστούμια: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος
Φωτισμοί: Φίλιππος Μοδινός
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αθανάσιος Μαργούτας
Νόρμα: Τζένη Δριβάλα
Ανταλτζίζα: Κασσάνδρα Δημοπούλου
Πολιόνε: Φίλιππος Μοδινός
Οροβέζο: Γιάννης Νάκος
Φλάβιο: John Rownan
Κλοτίλδη: Χριστίνα Μαβίνη
Ορχήστρα της Skull of Yorick Productions
Χορωδία Συλλόγου
 
Συνδιοργάνωση : Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας
 
Προπώληση: (έναρξη Δευτέρα 29/2)
Xώρος Τεχνών Δήμου Βέροιας , 2331078100
Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο , 2331024612
Καφέ Μπρίκι, 2331020201
 
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο Φίλων του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου  ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ  Θεσ/νίκης «Αλέξανδρος Συμεωνίδης».