Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Αρχαία Ελληνική Μυθολογία _ Αφήγηση PDF Εκτύπωση
εκπαιδευτικά προγράμματα 
 
Σάββατο 9/1 , 11.30π.μ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ
1η : Ο Προμηθέας και το κουτί της ΠανδώραςΦωτιά , το ισχυρό όπλο των θνητών που χάρισε ο Προμηθέας και τιμωρήθηκε φρικτά. Πανδώρα , η σατανική εκδίκηση του Δία φυλαγμένη σε ένα κουτί. Δύο μύθοι που μιλούν για τη ζωή και εξηγούν τα γεγονότα της χαράς και της λύπης αφήνοντας όμως πάντα την ελπίδα για το μέλλον.
 
Σάββατο 16/1, 11.30π.μ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ
2η: Ο Δαίδαλος και ο Ίκαρος – Ο Θησέας και ο Μινώταυρος Δύο μύθοι που υπογραμμίζουν την ανθρώπινη θέληση, την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, τον τρόπο να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά και το μέτρο που οφείλουμε να έχουμε, την τραγικότητα και την ανατροπή που μπορεί να κρύβει η ζωή μας .
 
Σάββατο 23/1, 11.30π.μ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ
3η:Η Περσεφόνη – Ορφέας και Ευρυδίκη Οι ιστορίες που διαπραγματεύονται τη ζωή και τον θάνατο, την αιώνια διαδοχική παρουσία τους, τους τρόπους που οι αρχαίοι Έλληνες προσπαθούσαν να υπερβούν το γεγονός του θανατου – του τέλους, τονίζοντας πως πρέπει να προηγηθεί ο πόνος για να έρθει η χαρά και να ισχύσει η λέξη "πάντα".
 
Αφήγηση των μύθων από την Κατερίνα Κλεάρχου,με την συνοδεία μουσικών οργάνων, εμπλουτισμενη με παραδοσιακο τραγουδι για παιδια ηλικίας 6 ετών και άνω.
 
Είσοδος ελεύθερη , μόνο με δήλωση συμμετοχής στο  τηλ 2331078100