Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2020-2021

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Μάιος, ο μήνας της Μουσικής των παιδιών PDF Εκτύπωση
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος με πολλές μαθητικές συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, διανθίζεται ο Μάιος….
 
Συγκεκριμένα, μετά τις μέρες κιθάρας που προηγήθηκαν μέσα στον Απρίλιο, οι καθηγητές Βασίλης Βαλαβάνης, Όλγα Καϊλόγλου, Λάμπρος Μπέκιος και Πέτρος Ρίστας παρουσιάζουν  μέσα στο μήνα την πρόοδο των μικρών και μεγάλων μαθητών τους. Αναλυτικά: το τμήμα του Λ. Μπέκιου θα εμφανιστεί στις 11/5 (8.00 μμ), το τμήμα του Π. Ρίστα στις 14/5 (8.30 μμ), ενώ τα τμήματα του Β. Βαλαβάνη και της Ό. Καϊλόγλου στις 28/5 (8.00 μμ). 
 
Tην Παρασκευή 15 Μαΐου στις 8.00 μμ θα πραγματοποιηθεί η ετήσια μαθητική συναυλία του τμήματος πιάνου της Νάντιας Τζήμα.   
 
Τέλος, την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 6.00 μ.μ. η μαθητική συναυλία του τμήματος φλάουτου του Δημήτρη Δομενικιώτη. 
 
Οι συναυλίες αυτές αποτελούν μια θαυμάσια ευκαιρία και για τους μαθητές της Μουσικής Προπαιδείας που σκοπεύουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη μουσική, γνωρίζοντας ακόμα περισσότερα για το όργανο που τους ενδιαφέρει. 
 
'Ολες οι συναυλίες θα γίνουν στο θέατρο της Αντωνιαδείου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, με ελεύθερη είσοδο.