Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2020-2021

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Wine party PDF Εκτύπωση

 πρόσκληση από την Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας  σε ένα διήμερο κρασιού!  

Την   Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015  , μετά τις 9.00 το βράδυ , όσοι επισκεφθούν τον πεζόδρομο της οδού Έλλης, θα έχουν την ευκαιρία να  μυηθούν στην τέχνη της οινογνωσίας,  συντροφιά με τους ήχους από τη μπάντα χάλκινων πνευστών «Balkan Medody» .

Η βραδιά θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με το κρασί,  θα είναι μια ξενάγηση στα ιδιαίτερα  αρώματα και χρώματά του,  μια πρόκληση στις αισθήσεις.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση των ελληνικών και κυρίως των τοπικών κρασιών στους νέους , η οινική ενημέρωση τους αλλά και η γνωριμία τους με τοπικούς οινοποιούς  και ποικιλίες.

Την εκδήλωση οργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τους  ΟΙΝΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε (Δρόμοι κρασιού της Βορείου Ελλάδος) και με χορηγούς τα Οινοποιεία  :
Alpha Estate – κτήμα Άλφα
κτήμα Τάτση
KirYianni - κτήμα Κυρ Γιάννη
Domaine Claudia Papayianni – κτήμα Κλαούντια Παπαγιάννη
Κτήμα Βογιατζή
Vaeni Naoussa – Α.Α.Ο.Σ «Βαένι Νάουσσα»
Κτήμα Στεργίου
Boutari winesΗ εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης της οδού Έλλης.