Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Χρήστος Θηβαίος - Μίλτος Πασχαλίδης PDF Εκτύπωση
ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης για μια μοναδική βραδιά στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας. Μια από τις ομορφότερες αίθουσες για μουσική της Ελλάδας, θα  γίνει ο τόπος συνάντησης τραγουδιών αλλά και ιστοριών που συνδέουν τους δύο τόσο διαφορετικούς αλλά και τόσο κοντινούς τραγουδοποιούς.

Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που εκτός από τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του καθενός, θα περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν αγαπήσει αλλά και καινούρια, ακυκλοφόρητα ακόμη.
 
Με αναφορές από το ιταλικό τραγούδι που γνώρισε και αγάπησε ο Χρήστος Θηβαίος από τα φοιτητικά του χρόνια στη Μπολόνια, αλλά και το Κρητικό τραγούδι που ενέπνεε το Μίλτο Πασχαλίδη κατά τη διάρκεια των σπουδών του σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, μέχρι τα στιγμιότυπα από τις συνεργασίες τους με σπουδαίους σύγχρονους δημιουργούς, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, βέβαιό είναι πως η παρουσία τους στη σκηνή θα είναι απρόβλεπτη, ξεκινώντας ένα μουσικό διάλογο και ένα παιχνίδι με τη μνήμη, που κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει.
 
Μαζί τους στα πλήκτρα ο σπουδαίος Μάξιμος Δράκος και στα φωνητικά, το πιάνο και το ακορντεόν η εξαιρετική Μιρέλα Πάχου. Διοργάνωση Stray Music και Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΕΝΑΡΞΗ 21.00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 12€ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ & ΑΝΕΡΓΩΝ 10€
Προπώληση από Τρίτη 12 Νοεμβρίου στα:
1) Χώρος Τεχνών , Π.Μελά κ Μπιζανίου (3ος όροφος – Γραμματεία) τηλ 2331078100
2) Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο , Ε. Βενιζέλου 36, τηλ. 2331024612
3) Ουζερί – Μεζεδοπωλείο  «Στάσου Μύγδαλα», Μητροπόλεως 12 , τηλ 2331120327