Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Ο γαϊδαρος ο μένιος ο παραχαϊδεμενος PDF Εκτύπωση
Σάββατο 12 Οκτωβρίου
για 2 μόνο θεατρικές παραστάσεις 
Στις  17.30 και στις 19.30  στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών  - Βέροια
«Την ιστορία θα σας πω του γάιδαρου του Μένιου, του Μένιου του μονάκριβου του πολυαγαπημένου, που η μαμά του η Φιλιώ του είχε αδυναμία, τέτοιο γαϊδούρι πίστευε, δεν έχει άλλη καμία.
Μια έμμετρη ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση για παιδιά και γονείς  , με θέμα την ανατροφή και τα όρια στη σχέση μητέρας και παιδιού.
Η υπερπροστατευτική μαμά του γάιδαρου του Μένιου του παραχαϊδεμένου , με την «αγάπη» της χωρίς συγκρατημό, έκανε το γαϊδούρι της, γάιδαρο σωστό!
Χαϊδεύοντας τον υπερβολικά και στερώντας τον από κάθε ευθύνη, τον εμποδίζει να μεγαλώσει και τον οδηγεί σε απομόνωση μέχρι τη στιγμή που…».
Θεατρική παράσταση για παιδιά έως 10  ετών βασισμένη στο παιδικό βιβλίο της Στέλλας Μιχαηλίδου « ο Γάιδαρος ο Μενιος ο παραχαϊδεμένος» σε μια σπιρτόζικη διασκευή   με μουσική, ρυθμό και εικόνες παρμένες από την οικογενειακή καθημερινότητα .

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ :χώρος τεχνών - 2331078100 
Και βιβλιοπωλείο Επίκαιρο-23310 24612
Είσοδος 8€