Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

«Η Σόνια τραγουδά για τη Μαρία» PDF Εκτύπωση
Τρεις μήνες στο νοσοκομείο….
Δεν ταιριάζει στη Μαρία..
Τη Μαρία  συνηθίσαμε να τη βλέπουμε  να κυκλοφορεί μαζί μας,  γεμάτη  ζωντάνια..
Τη Μαρία  συνηθίσαμε να τη βλέπουμε  να σκορπάει χαμόγελα.
Τη Μαρία , γνωρίζουμε , ως  μεγάλη αγωνίστρια  και συν-αγωνίστρια , σε κάθε αγώνα κοινωνικό και πολιτικό, ενάντια στην αδικία και στην καταπίεση.
Αυτή τη Μαρία θέλουμε και πάλι κοντά μας.
Αυτόν τον άνθρωπο τιμούμε .
Για αυτόν τον άνθρωπο τραγουδά η Σόνια.
Σε αυτόν τον άνθρωπο συμπαραστεκόμαστε με τις δύο συναυλίες που οργανώνονται στο Χώρο Τεχνών την Παρασκευή και το Σάββατο 27 και 28 Σεπτεμβρίου, ώρα 9.00μ.μ
Σε αυτόν τον άνθρωπο επιθυμούμε να στείλουμε  ένα μήνυμα .
«Μαρία θέλουμε να είσαι και πάλι κοντά μας, όσο γίνεται πιο σύντομα.»
 
ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ ΌΛΟΙ! 
 
Η εκδήλωση είναι πρωτοβουλία της Δημάρχου Βέροιας, Χαρούλας Ουσουλτζόγλου , τη διοργανώνουν από κοινού ο  Μορφωτικός Πολιτιστικός  Σύλλογος Βεργίνας «Αιγές», ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης  Βέροιας «Έρασμος» και η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας και την υποστηρίζει  το σύνολο  των φορέων και των πολιτιστικών συλλόγων της Βέροιας. 
 
Προπώληση εισιτηρίων γίνεται  στο Χώρο Τεχνών (2331078100), στο Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το παιδί», στο Σύλλογο «Έρασμος» , στην πλατεία Δημαρχείου κατά τις απογευματινές ώρες και μέσω συγγενών και φίλων.