Βέροια Εύηχη Πόλη 2021

Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2021-2022

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος, Εικαστικών Κατασκευών και Ζωγραφικής PDF Εκτύπωση
Στο Αρχοντικό Σαράφογλου φιλοξενείται από τις 22 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Οκτωβρίου, η έκθεση των τμημάτων χειροποίητου Κοσμήματος, των Εικαστικών Κατασκευών και της Ζωγραφικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας.  Στην έκθεση συμμετέχουν οι μαθητές του προηγούμενου εκπαιδευτικού έτους.  Οι καθηγήτριες των τμημάτων Τάσσα Γκανίδου (Κόσμημα και Κατασκευές) και Σταματία Κατσιγιαννοπούλου (Ζωγραφική) θα σας ενημερώσουν για τη λειτουργία των τμημάτων και θα σας ξεναγήσουν στην έκθεση τα απογεύματα, 6.00μ.μ.-12.00 τα μεσάνυχτα. 
 
Η έκθεση θα περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, κοσμήματα σε ασήμι, χαλκό αλλά και Fo bijoux (φο μπιζού), εικαστικές κατασκευές χρηστικές αλλά και διακοσμητικές, δημιουργίες των μαθητών. 
 
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22/9/2013, ώρα 8.30 μ.μ.
 
Τα μαθήματα των εικαστικών αρχίζουν τον Οκτώβριο, στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμάτων και Τεχνών.   Για τις εγγραφές στα τμήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Χώρου Τεχνών, τηλ. 23310 78100, 78101.