Εκπαιδευτικά Τμήματα 2023-2024

 

Βέροια Εύηχη Πόλη 2022

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

 

 

Συναυλία με τον Μιχάλη Τζουγανάκη PDF Εκτύπωση

Η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘Άλσος ’23 «Το καλοκαίρι αλλάζει» φιλοξενεί τον Μιχάλη Τζουγανάκη την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 9.30 μ.μ. στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»  

Η συναυλία, πέρα από τον πολιτιστικό και ψυχαγωγικό της χαρακτήρα θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό μιας και μέρος των εσόδων της συναυλίας θα παραχωρηθούν στον σύλλογο Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό-Κδαπ αμεΑ ΜΑμΑ- Βέροια (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) που εδρεύει στη Βέροια.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και ταλαντούχους κρητικούς καλλιτέχνες, με μεγάλη απήχηση στο κοινό που έχει ξεχωρίσει με τη μοναδική χροιά του και τα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας. Στην πορεία της καριέρας του έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Σταθμός στην καλλιτεχνική του πορεία ήταν η συνάντησή του με τους σπουδαίους Κώστα Μουντάκη και Νίκο Μαμαγκάκη. Ο Μιχάλης Τζουγανάκης, ξεχωρίζει για τους σύγχρονους ήχους και η αστείρευτη έμπνευσή του μαζί με τη μοναδική φωνή και ερμηνεία του, γίνεται ένα με το λαούτο δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, γεφυρώνοντας το παλιό με το σήμερα.

Προπώληση εισιτηρίων:

- ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας (Χώρος Τεχνών), Βέροια

- Γραφεία Συλλόγου Κρητικών Ν. Ημαθίας (Σοφοκλέους 7, Προμηθέας Βέροιας)

- Cafe da manha, Βενιζέλου 104, Βέροια

- Cafe da manha,Τσαλδάρη 104, Βέροια

 

Τιμές εισιτηρίων :

15 ευρώ (ταμείο)

13 ευρώ (προπώληση)

 

Υπεύθυνος ΠεριοδείαςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 6977319642