Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2020-2021

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

‘’ ο Μαγικός Βυθός μέσα από τους Πίνακες’’ PDF Εκτύπωσηπαράσταση Σχολής Χορού

Οι μαθητές  των τμημάτων χορού  της Κ.Ε.Π.Α θα  μας μεταφέρουν στη μαγεία του Βυθού μέσα από γνωστούς Πίνακες Zωγραφικής , συνδέοντας το νερό με την τέχνη του Xορού και αναγνωρίζοντας το ως σύμβολο ζωής…. Η παράσταση θα δοθεί  στη σκηνή  του Χώρου Τεχνών το Σάββατο 14 Μαΐου 2011, ώρα 8μ.μ . Οι χορογραφίες είναι των Μελίνας Παπαδοπούλου και Μαυρέτας Λενικάκη. Η είσοδος είναι με πρόσκληση (χωρίς αντίτιμο). Προσκλήσεις θα  διατίθενται στη Γραμματεία του Χώρου Τεχνών(3Ος όροφος) από Δευτέρα 9 Μαΐου, πρωί και απόγευμα. Πληροφορίες στο τηλ. 23310 78100 begin_of_the_skype_highlighting 23310 78100 end_of_the_skype_highlighting και www.veriaculture.gr.
Η ίδια παράσταση θα δοθεί και μία ημέρα πριν, την Παρασκευή 13 Μαΐου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ.