Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2020-2021

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ PDF Εκτύπωση

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Π.Α. ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ»

Την Πέμπτη 29.04.2010, στη Θεσσαλονίκη, στα γραφεία της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπογράφηκε η σύμβαση παροχής υπηρεσιών του έργου: «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελουμένων ατόμων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας στο Δήμο Βέροιας».
Το έργο αφορά στην παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας σε ηλικιωμένα άτομα μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (άτομα με κινητικές δυσκολίες, άνοια, κτλ.), στην έδρα του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.). Ημερομηνία έναρξης του έργου ορίζεται η 1.5.2010 και η ημερομηνία λήξης η 31.12.2010 και ο αριθμός των ωφελουμένων  ορίστηκε στους είκοσι.
Τη σύμβαση υπέγραψαν από την πλευρά της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας. Μαρία Λιονή και από την πλευρά της  Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας, ο Διευθυντής της, κ. Καμπούρης Ιωάννης.