Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2020-2021

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

9o Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας 7-11 Απριλίου στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων κ Τεχνών Βέροιας PDF Εκτύπωση

Ξεκινούν την Τετάρτη 7 Απριλίου οι εκδηλώσεις  του 9ου Διεθνούς  Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από Δημοτικό Ωδείο Βέροιας  σε συνεργασία με την   Κοινωφελή Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας και τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Κροατίας στην Ελλάδα και του Γενικού  Προξενείου  της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη.

Το Φεστιβάλ Κιθάρας Βέροιας  συνεχίζει δυναμικά την πορεία του για ένατη χρονιά ως ένα από τα δημοφιλέστερα της Ελλάδας, αποκτώντας ταυτόχρονα διεθνή ακτινοβολία .

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει: διαγωνισμούς κιθάρας, συναυλίες, εκθέσεις, παρουσιάσεις, ρεσιτάλ, master classes, κιθαριστικά κουαρτέτα, συναυλίες μουσικής δωματίου, μεγάλη συναυλία με το συγκρότημα Anima Corda  και την Άννα Λινάρδου στο τραγούδι, ενώ επίσημοι προσκεκλημένοι  του είναι μουσικές προσωπικότητες διεθνούς κύρους.


Παράλληλα με το Φεστιβάλ, την Παρασκευή  9 Απριλίου, στις 9 το βράδυ στο Χώρο Τεχνών Βέροιας, θα δοθεί συναυλία κλασσικής μουσικής από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης όπου θα παρουσιαστούν έργα των J.Brahms, Fr.Chopin,F.Mendelssohn , με είσοδο ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στις ηλεκτρονικές σελίδες www.guitarfestival.gr & www.veriaculture.gr .