Εκπαιδευτικά Τμήματα της ΚΕΠΑ 2020-2021

Ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων 2019

Μουσείο εκπαίδευσης ''ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ''

 
Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος  του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ» παρακαλούμε να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας)  στο grammatia@veriaculture.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την αίτηση εγγραφή σας.

Ο ψευτοΘόδωρον PDF ΕκτύπωσηΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΡΥΑΚΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Την Δευτέρα, 17.01.11 και ώρα 20.00μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βεροίας ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου ανεβάζει τη θεατρική παράσταση «Ο Ψευτοθόδωρον».

Μετά από 25 περίπου χρόνια και το έργο του Φίλωνα Κτενίδη «Ο Ξενιτεμένον», ο Σύλλογος αναλαμβάνει ένα ανάλογο εγχείρημα. «Ο Ψευτοθόδωρον» είναι διασκευή στα ποντιακά του γνωστού έργου του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται Ψεύτης» από τον εξαίρετο κ. Ζουρουφίδη Κώστα. Μια προσεγμένη δουλειά με την οποία έχει καταφέρει να αναδείξει όλα εκείνα τα στοιχεία του έργου που το έχουν κάνει διαχρονικό. Τη σκηνοθεσία του έργου έχει αναλάβει ο κ. Γιώτης Βασιλειάδης, γνωστός για τις ικανότητές του, τον επαγγελματισμό του και την αγάπη με την οποία περιβάλλει τις δουλειές του. Αν σ’ όλα αυτά προσθέσουμε το μεράκι των ηθοποιών μας, οι οποίοι ανιδιοτελώς και από αγάπη γι’ αυτό που κάνουν αποδέχθηκαν την πρόκληση να συμμετάσχουν σ’ αυτό το εγχείρημα, τότε είμαστε σίγουροι ότι όσοι βρεθούν στη Στέγη την Δευτέρα θα απολαύσουν μια εκπληκτική θεατρική παράσταση και θα γελάσουν με την καρδιά τους.
Εισιτήρια θα προπωλούνται την ημέρα της παράστασης, στην Αντωνιάδειο Στέγη, από τις 6μ.μ και μετά